A murit Maradona. Fostul mare fotbalist a facut stop cardiac

Postat la: 25.11.2020 - 18:30

Soc in lumea fotbalului. A murit Maradona. Ziaristii argentinieni sustin ca fostul mare jucator a incetat din viata din cauza unui stop cardiac.

Diego Maradona si-a pierdut viata la 60 de ani! Maradona era intr-o casa din Tigre dupa operatia suferita in urma cu cateva saptamani. Zeul Argentinei a facut stop cardiac.

Maradona se lupta cu dependenta de alcool si cu depresia. Medicii l-au internat pentru un control de rutina la inceputul lunii, apoi l-au operat de urgenta dupa ce i-au gasit un cheag de sange pe creier.

Vestile venite de la doctori anuntau ca starea de sanatate a lui Maradona se imbunatateste 'pe zi ce trece' si ca D10S se recupereaza peste asteptari in urma interventiei suferite.

Maradona a ajuns la spital la doar trei zile după aniversarea a 60 de ani, pe 30 octombrie. I s-a făcut brusc rău și a fost suspect de coronavirus, însă testul efectuat a ieșit negativ.

Doctorii au scos în evidență faptul că Diego Maradona suferea de anemie și depresie, iar agitația pricinuită de ultimul meci jucat de formația pe care o antrena, Gimnasia y Esgrima La Plata, l-ar fi slăbit.

34 de goluri în 90 de partide a marcat Maradona pentru Argentina
A jucat la patru ediții ale CM: Spania 1982, Mexic 1986, Italia 1990, SUA 1994
1,67 m e înălțimea actualul antrenor de la Gimnasia

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu