Acuzat ca o face pentru imagine si din bani publici, Dan Tudorache își dezvăluie, pas cu pas, planul pentru învierea Rapidului

Postat la: 06.07.2017 07:42

Dan Tudorache, primarul PSD al sectorului 1, își dezvăluie planul pentru învierea Rapidului: preia marca istorică, promovează până în prima divizie și forțează succesul cu buget-record, dupa cum a declarat intr-un interviu pentru gsp.ro

Butoni Montblanc din aur, ceas aurit. "Cred că o să-i conving pe toți cei implicați și o să rămână un singur club. Vreau măcar repetarea performanței din 2006, adică un sfert de finală în Europa". Nu e vreun Becali îmbogățit din schimburi de terenuri și dispus să consume în fotbal o parte din profitul realizat rapid, e Dan Tudorache, primarul sectorului 1.

Edilul face calcule din bani publici și din bani privați pe care promite că-i va aduce. Banii publici ar fi oricum destui. Din 17 milioane de euro anual, cât ar avea primăria sectorului 1 conform Ordonanței ce permite alocarea a 5 la sută pentru sport din bugetul total al instituției, Rapidul ar trebui să poată fi înviat. Tudorache a vorbit deja cu Gabriela Firea, colega de partid de la Primăria generală. Ea i-a promis că nu-i va face concurență, se poate implica liniștit.

Edilul-șef mai are nevoie de un singur vot în Consiliul Local, apoi să preia AFC Rapid, din Liga a 4-a, să lipească marca veche peste această formație. Și să scape de Mișcarea Feroviară, o altă grupare care se pretinde continuatoare. Crede se va rezolva, pentru că oricine are un preț, iar primăria e dispusă să-l plătească. Suporterii sunt de acord, ei au anunțat pentru azi un miting la primărie, o dovadă a susținerii proiectului și o formă de presiune față de consilierii care n-au aprobat investiția în fotbal.

Cititi integral materialul AICI

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu