Adrian Stoian ramane în Liga 1 si vrea sa se razbune pe FCSB! Cu cine va semna

Postat la: 13.06.2019 - 09:03

Adrian Stoian va fi, aproape sigur, al saselea transfer al lui Dan Petrescu în aceasta vara. Fostul jucator al FCSB va semna cu echipa campioana din postura de jucator liber de contract. Venit în pauza de iarna la echipa, Adrian Stoian si-a încheiat deja conturile cu ros-albastrii. Desi nu voia sa mai ramâna în Liga 1, fiind dezamagit de perioada "FCSB", mijlocasul a fost convins de CFR.

Dorinta de revansa si proiectul serios de la Cluj l-au convins pe fotbalistul cu aproape 100 de meciuri în Serie A sa îsi dea acordul verbal. Zilele urmatoare, Stoian va semna si va deveni al 6-lea transfer al campioanei în aceasta vara, dupa Rondon, Luis Aurelio, Burca, Susic si Vâtca. "Experienta lui e prea mare pentru a nu fi exploatata în România. Nu l-as lasa sa plece, daca as fi în postura de a-l transfera", a spus Narcis Raducan.

Gigi Becali cheltuia 75.000 de euro pe luna degeaba. FCSB a avut în ultima parte a sezonului trei jucatori pe care patronul i-a platit fara sa evolueze, desi nu erau accidentati. Este vorba despre Adrian Stoian, Raul Rusescu si Florentin Matei. Salariile acestora împreuna faceau 75.000 de euro, pe luna.

Lider în topul salariilor de la FCSB era Adrian Stoian. Mijlocasul venit din Italia primea 30.000 de euro pe luna. Acesta era urmat de atacantul Raul Rusescu. "Caviarul" avea un salariu de 25.000 de euro pe luna. Celalalt jucator pe care Becali l-a platit degeaba, dupa cum zicea chiar el, este Florentin Matei. Salariul acestuia era de 20.000 de euro pe luna.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu