Bogdan Andone, cumnatul lui Șumudică, noul antrenor de la FCSB. Are trecut de rapidist

Postat la: 04.06.2019 - 17:02

Bogdan Andone (44 de ani) este cumnatul lui Marius Ninel Șumudică, pe care galeria FCSB l-a respins. După ce discuțiile cu Edi Iordănescu nu au dus la rezultatul scontat, Gigi Becali s-a reorientat rapid. Patronul celor de la FCSB a confirmat numele noului tehnician.

„A picat varianta Edi Iordănescu. Bogdan Andone va fi prezentat miercuri, la ora 12:00, antrenor principal", a declarat Gigi Becali, conform TV Digi Sport.

Bogdan Andone a fost secundul lui Mihai Teja în perioada petrecută pe banca vicecampioanei României. Andone a mai colaborat și cu Marius Șumudică, în sezonul 2015/2016, când Astra Giurgiu a câștigat titlul în Liga 1. Viitorul antrenor de la FCSB este cumnatul lui Șumudică.

În postura de antrenor principal a activat doar la divizionarele secunde Metaloblobus, ASU Poli, Energeticianul și Olimpia Satu Mare.

Cariera de fotbalist a lui Bogdan Andone se leagă de Rapid. Fostul atacant are în palmares un titlu de campion, o Cupă a României și o Supercupă a României cu formația din Giulești.

De-a lungul carierei de jucător a mai evoluat pentru Corvinul Hunedoara, Sportul Studențesc, Farul Constanța, Oțelul Galați, Ferencvaros, Apollon Limassol, Alki Larnaca și Ermis Ardippou.

Bogdan deține Licența PRO. A început cariera de antrenor principal, activând, în sezonul 2016-2017, la Olimpia Satu Mare. A urmat, un an mai târziu, ASU Poli Timișoara, pentru ca, în sezonul 2018-2019, să le pregătească pe Metaloglobus București și Energeticianul. Începând cu ianuarie 2019, este antrenor secund al FCSB".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu