Cine este blonda care a intrat dezbrăcată pe teren, la finala Ligii Campionilor. Tânăra a promovat o campanie pentru adulți

Postat la: 02.06.2019 13:21

Meciul dintre Tottenham și Liverpool a fost întrerupt în minutul 20, după ce Kinsey Wolanski a intrat pe teren pentru a promova o campanie.

Kinsey Wolanski este un fotomodel rus și a pătruns pe teren în minutul 20 al finalei Ligii Campionilor, disputată de Tottenham și FC Liverpool (scor 0-2). Conform dispozițiilor date de UEFA, camerele TV și regizorul transmisiei nu au prezentat telespectatorilor imaginile cu focoasa blondă, care a fost surprinsă însă de aparatele foto.

Tânăra este iubita youtuberului Vitaly Zdorovetskiy, fondatorul „Vitaly Uncensored". Bărbatul este interzis pe stadioane, după ce a intrat pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014, dintre Germania și Argentina (1-0). La Madrid, Kinsey a purtat un costum de baie pe care era scris „Vitaly Uncensored". Iubitule rusoaicei are un canal pe YouTube, unde postează filmulețe cu farse de natură sexuală.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu