Fotbalist român condamnat în Italia pentru o bătaie într-un club

Postat la: 22.05.2019 - 10:31

Vasile Mogoş (26 de ani) a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, anunţă site-ul Reggionline. Conform presei din Italia, Mogoş a fost condamnat împreună cu alţi patru foşti colegi de la Reggiana, pentru o bătaie petrecută într-un club de noapte, în decembrie 2016.

Vasile Mogoş, Federico Angiulli, Simone Calvano, Otin Lafuente şi Jacopo Manconi au atacat un tânăr în vârstă de 23 de ani. Aceştia l-au ameninţat, l-au bătut, după care l-au umilit şi l-au târât pe scările clubului. Avocatul jucătorilor a anunţat că va face apel la această decizie, deoarece nu vrea ca fotbaliştii să rămână cu cazierul pătat.

Într-un interviu acordat pentru ProSport, fundaşul Vasile Mogoş a explicat cum a ajuns în Italia: "Tata a suferit un accident în Italia şi ne-am mutat toţi aici. Noi, la început, trebuia să fim doar în vacanţă, dar am rămas aici, eu, mama, fratele meu şi cele trei surori. Am norocul că mă înţeleg cu toţi membrii familiei mele foarte bine, sunt viaţa mea, fără ei nu aş putea să trăiesc. Pot să mor pentru ei. Sunt mândria mea."

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu