Halep, eliminată de la Eastbourne. Românca nu a avut nicio șansă în fața lui „Angie" Kerber

Postat la: 27.06.2019 - 16:24

Simona Halep, locul 7 mondial, a fost învinsă, astăzi, în sferturile de finală ale turneului de la Eastbourne (Marea Britanie). Constănțeanca a pierdut în fața lui Kerber în minimum de seturi, scor 4-6, 3-6.

Simona Halep a acces, ieri, în „sferturi", după ce a dispus de slovena Polona Hercog cu 6-1, 4-6, 6-3. Astăzi, nu înainte de ora 14:30 (ora României), constănțeanca se va duela pentru un loc în semifinale cu jucătoarea germană Angelique Kerber (5 WTA), campioana de la Wimbledon, victorioasă cu 7-6 (4), 6-0 în faţa suedezei Rebecca Peterson.

Va fi al 11-lea meci direct în Halep și Kerber, iar românca conduce la „general" cu scorul de 6-4. Singura confruntare pe iarbă dintre cele două foste lidere WTA a avut loc în 2016, la Wimbledon, când „Angie" s-a impus cu 7-5, 7-6, în „sferturile" turneului de Mare Șlem de la All England Club.

„Cu Simona am avut tot timpul meciuri dificile, pe muchie de cuţit, aşa că mă aştept ca şi mâine să fie la fel. Pentru mine acest turneu reprezintă cea mai bună pregătire pentru Wimbledon. E bine că am adversare bune, că turneul e dificil.

Fiecare meci este foarte strâns şi echilibrat, aşa că trebuie să joc un tenis bun. Dar din acest motiv consider că este cea mai bună pregătire pentru un turneu de Grand Slam", a spus Kerber, după victoria de ieri de la Eastbourne.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu