Mario Iorgulescu „s-a evaporat" din spitalul din Italia. Procurorii nu mai dau de el

Postat la: 06.01.2020 - 14:13

Mario Iorgulescu s-a făcut nevăzut din spitalul din Italia în care era internat, după accidentul grav de circulaţie pe care l-a produs la jumătatea lunii septembrie, soldat cu un mort.

Fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele LPF, a fost pus sub acuzare, iar poliţiştii italieni trebuiau să-l ţină sub supraveghere, scrie gandul.info. Pe data de 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a produs un grav accident de circulaţie pe Şoseaua Chitilei, în urma căruia un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa.

Fiul preşedintelui LPF se afla la volanul unui bolid când a intrat cu 250 km/h în intersecţie, pe culoarea roşie a semaforului, într-o maşină condusă de un alt bărbat, tată a doi copii, care a murit pe loc.

Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge şi consumase droguri, relevă analizele efectuate. Făptaşul a fost accident el însuşi grav în accident, dar se pare că s-a recuperat în Italia. În octombrie, procurorii italieni l-au vizitat şi l-au anunţat că este pus sub acuzare, acesta fiind ultimul contact al autorităţilor cu Mario Iorgulescu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu