Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_8tmip2hur693fnrokni3q0cnj4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Presa din Scotia, dura cu Ianis Hagi dupa infrangerea suferita de Rangers: Ce nota i-a acordat

Presa din Scotia, dura cu Ianis Hagi dupa infrangerea suferita de Rangers: Ce nota i-a acordat

Postat la: 05.03.2020 09:56

Ianis Hagi a fost integralist in intalnirea pe care Rangers a pierdut-o, miercuri seara, pe teren propriu, in fata ultimei clasate, Hamilton, iar presa din Scotia nu-l menajeaza.

Desi a fost unul dintre cei mai activi jucatori ai gazdelor, cotidianul The Scottish Sun il noteaza cu 4. 5 e cea mai mare nota de la Rangers, pe care au primit-o 7 jucatori, in timp ce mai mare nota a meciului a primit-o portarul lui Hamilton (8). Ianis a primit nota de trecere din partea site-ului rangersnews.uk, insa a fost criticat pentru ca nu s-a implicat mai mult.

"Nu a oferit destul in aceasta seara. Trebuie sa fie mai prezent in jocuri precum acestea", scrie sursa citata, care i-a dat un 5. 0-1 a fost scorul meciului dintre Rangers si Hamilton, din etapa a 29-a a primei ligi de fotbal din Scotia. David Moyo a marcat unicul gol al intalnirii, in minutul 56. E doar pentru a doua oara in ultimii 94 de ani cand Hamilton reuseste sa castige pe Ibrox!

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu