Propunerea facuta de Germania inaintea semifinalei EURO U21: FRF a refuzat ferm

Postat la: 27.06.2019 - 15:23

Oficialii Federatiei de Fotbal din Germania le-au facut o propunere omologilor din cadrul FRF, inaintea semifinalei Campionatului European de tineret. Conform Fanatik, conducerea federatiei din Germania a dorit sa schimbe ora de start a partidei din aceasta seara.

Pentru a reusi acest lucru, nemtii aveau nevoie mai intai de acordul FRF, inainte sa discute cu reprezentantii UEFA. Totusi, conform sursei citate, FRF a refuzat ferm aceasta propunere, considerand ca faptul ca se va juca la o temperatura de 41 de grade Celsius ar putea reprezenta un avantaj pentru echipa noastra. Tricolorii au jucat deja de la aceasta ora, pe o temperatura ridicata, impotriva Croatiei si a Angliei. Pentru Germania va fi o premiera sa joace atat de devreme.

Initial, meciul dintre Romania si Germania ar fi trebuit sa aiba loc la ora 22:00, dar a fost mutat de UEFA pentru ora 19:00 pentru a face loc duelului dintre Spania si Franta, considerat mai atractiv. Acest lucru a starnit si furia oficialilor Federatiei Romane de Fotbal, care au acceptat insa in cele din urma sa joace de la ora 19:00, fiind de parere ca nemtii ar putea avea de suferit. La ora meciului se anunta insa o temperatura de aproximativ 41 de grade Celsius la Bologna.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu