TAS a confirmat că FC Viitorul este campioana României

Postat la: 13.07.2017 13:15

FC Viitorul rămâne campioana României, așa cum s-a validat în Comitetul Executiv al FRF, în data de 5 iunie 2017, a decis, joi, Tribunalul Sportiv de la Lausanne, informează FRF.

Directorul general al clubului Viitorul, Cristin Bivolaru, a declarat că echipa se bucură pentru decizia TAS. „Da, este adevărat, s-a decis. Colegii mei au pus şampania la rece. Ne bucurăm că TAS nu a schimbat ce s-a întâmplat pe teren, pentru că noi suntem campionii României. Eu rămân în Elveţia pentru tragerea la sorţi de mâine (n.r. - vineri, 14 iulie), unde sperăm să avem din nou noroc", a declarat directorul general al clubului Viitorul, Cristian Bivolaru, pentru Mediafax.

Cazul a fost judecat ca urmare a solicitării clubului FC FCSB. Cele două formații au încheiat campionatul la egalitate de puncte, 44, iar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe dintre cele două în play-off-ul campionatului. FCSB a cerut TAS să constate că interpretarea prevederilor art 27.3 din ROAF ar trebui să fie diferită de varianta de interpretare stabilită de FRF și LPF, precizând faptul că în cazul egalității de puncte, ar trebui luate în considerare rezultatele dintre cele două echipe din sezonul 2016-2017 (sezon regulat + play-off).

Astăzi (joi), Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a respins apelul depus de clubul FC FCSB în data de 6 iunie 2017 și a confirmat decizia Federației Române de Fotbal din data de 5 iunie 2017, când s-a validat clasamentul Ligii 1, precizează FRF.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu