Taylor Townsend, interviu printre lacrimi după victoria cu Simona Halep! Ce-a a reuşit să îngaime sportiva din SUA

Postat la: 30.08.2019 - 08:46

Jucătoarea de pe locul 116 WTA şi-a stăpânit foarte greu emoţiile la interviul acordat imediat după victoria răsunătoare din meciul cu proapăta câştigătoare a turneului de la Wimbledon.

"E ceva extraordinar. A fost o calatorie lungă...", a bâiguit Taylor, după care a izbucnit în plâns.

După ce şi-a revenit, Taylor a catalogat victoria cu Simona drept cea mai importantă a carierei sale. "Acest meci înseamnă foarte mult pentru mine, înseamnă ca sunt în stare să o fac. Ăsta este motivul pentru care am jucat să câştig, nu pentru a nu pierde. Am fost mult mai agresiva. Mi-am zis ca este şansa mea şi că nu am absolut nimic de pierdut. Chiar şi atunci când mi-am pierdut serviciul la 5-4 (n.r. Townsend a irosit atunci 2 mingi de meci), mi-am spus ca trebuie sa merg mai departe şi că pot să câştig", a spus Taylor.

Townsend, care a contabilizat în partida cu Simona 105 veniri la fileu, a declarat că aceasta a fost strategia gândită înainte de începerea meciului. "Trebuia sa fac ceva diferit, pentru ca altfel nu aveam sanse. Venirea la fileu face parte din jocul meu"

Townsend va evolua în premieră cu Sorana Cîrsea, locul 106 WTA, în manşa a treia a ultimului Grand Slam al anului. Cîrstea rămâne singura jucătoare română în competiţia feminină de simplu de la US Open.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu