Tecău şi Rojer, în sferturile turneului de la Sydney. Mergea, eliminat din primul tur

Postat la: 09.01.2018 08:30

Perechea formată din Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul doi, s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP 250 de la Sydney (Australia), cu premii de 468.910 dolari.

În runda inaugurală, Tecău şi partenerul său i-au învins, scor 7-6 (3), 6-4, într-o oră şi 28 de minute de joc, pe italianul Paolo Lorenzi şi germanul Mischa Zverev. Tecău şi Rojer îi vor înfrunta în turul următor pe câştigătorii meciului dintre columbienii Juan-Sebastian Cabal şi Robert Farah şi argentinienii Leonardo Mayer şi Diego Sebastian Schwartzman.

Într-o altă partidă disputată luni dimineaţă la Sydney, Florin Mergea şi sârbul Nenad Zimonjic au fost eliminaţi de principalii favoriţi ai competiţiei, polonezul Lukasz Kubot şi brazilianul Marcelo Melo, scor 7-6 (6), 6-3, în primul tur. Prezenţa în runda inaugurală a turneului de la Sydney este recompensată cu 2.430 de dolari. Calificarea în sferturi este premiată cu 4.140 de dolari şi 45 de puncte în ierarhia de dublu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu