Tennis Magazine, despre Simona Halep: "A devenit o forță constantă" - Devansată doar de Serena Williams

Postat la: 09.11.2019 - 12:42

Simona Halep, în vârstă de 28 de ani, a încheiat anul 2019 pe locul 4 în ierarhia mondială, după ce a fost eliminată din faza grupelor la Turneul Campioanelor. Cu toate acestea, Halep a fost lăudată de una dintre cele mai prestigioase reviste de specialitate din lume, Tennis Magazine.

Concret, potrivit jurnaliștilor americani, în perioada 2010-2019, Halep a fost inclusă în topul celor mai bune sportive din circuit. Jucătoarea din Constanța se află pe locul secund, fiind devansată doar de către legendara Serena Williams.

"Numărul 1 mondial, la finalul anilor 2017 și 2018, românca a devenit o forță constantă după ce a câștigat șase turnee WTA în 2013. Chiar dacă a fost învinsă în primele trei finale de Grand Slam jucate, Halep a continuat să lupte pentru victoriile de la Roland Garros și Wimbledon.

Acest lucru a certificat jocul ei și i-a dat forța mentală ca să lupte împotriva jucătoarelor care lovesc cu forță și în momentele importante", au punctat jurnaliștii de la Tennis Magazine, conform Mediafax.

Simona Halep, rezultate în 2019

Turneul Campionalor - faza grupelor
Beijing - turul 2
Wuhan - turul 3 (abandon)
US Open - turul 2
Cincinnati - turul 3
Rogers Cup - sferturi
Wimbledon - câștigătoare

Eastbourne - sferturi
Roland Garros - turul 4
Roma - turul 2
Madrid - finală
Miami - semifinale
Indian Wells - turul 4
Dubai - sferturi
Qatar - finală
Australian Open - turul 4
Sydney - turul 2.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu