Tragedie la Dunărea Călărași. Membri din staff-ul tehnic, implicați într-un accident. Au decedat două persoane

Postat la: 09.11.2017 10:00

O maşină a clubului Dunărea Călăraşi, din Liga 2, a fost implicată într-un accident. La întoarcea de la Brăila, unde echipa lui Dan Alexa a jucat în etapa a 16-a, unii dintre membrii staffului tehnic au fost implicaţi într-un accident în urma căruia două persoane au murit.

O altă persoană se află în comă, scrie ProSport. Maşina în care se aflau oficialii Dunării a fost lovită în plin de un autovehicul intrat pe contrasens, în localitatea Drajna Nouă, Călăraşi. „În această seară, la întoarcerea de la meciul disputat la Brăila, o maşină aparţinând clubului nostru în care se aflau membrii staff-ului tehnic a fost implicată într- un tragic accident rutier. Componenţii echipei noastre sunt în stare stabilă şi sunt supuşi unor investigaţii la Spitalul Judeţean Călăraşi", sună comunicatul sec al clubului Dunărea.

În urma impactului frontal dintre cele două maşini au rezultat doi morţi şi o altă persoană aflată în comă, toţi din maşina care a provocat accidentul, notează Mediafax. Membrii staffului Dunării implicaţi în accident şi care s-au ales cu probleme sunt Nicolae Iorga, maseur, cu fractură de bazin, respectiv Alexandru Munteanu, magazionerul clubului, cu probleme cu scalpul. Ambii au fost trimişi la Bucureşti pentru investigaţii, la spital. Ceilalţi doi oameni din stafful echipei aflaţi în maşină sunt George Coman şi Fenghea Ion, delegaţi.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu