Trupul neinsufletit al lui Lorenzo Sanz, fostul presedinte de la Real Madrid, a disparut si nimeni nu stie unde este!

Postat la: 28.03.2020 - 11:03

Fostul presedinte al celor de la Real Madrid, Lorenzo Sans, a decedat pe data de 21 martie din cauza coronavirusului. Trupul acestuia ar fi trebuit incinerat pe 24 martie, insa fiul sau, Lorenzo Sans jr, a facut un anunt cutremurator.

Acesta a intervenit la o emisiune TV din Spania in care a explicat ca tatal sau ar fi trebuit incinerat pe data de 24 martie, insa trupul sau neinsufletit nu mai este de gasit. Haosul provocat de decesele provacate de COVID-19 in serviciile funerare, a amanat ceremonia de incinerare a fostului patron de la Real Madrid.

Ceremonia de incinerare era programata initial la Madrid, dar a fost mutata la Escorial. Membrii familiei au mers la acel crematoriu insa trupul neinsufletit al lui Lorenzo Sans nu se afla acolo si nimeni nu stie unde este, iar tot se intampla din cauza problemelor cu care se confrunta autoritatile si firmele de pompe funebre, probleme provacate de multitudinea de decese din cauza COVID-19.

Lorenzo Sans (76 de ani) a fost presedintele celor de la Real Madrid in perioada 1995-2000 si s-a stins din viata pe 21 martie 2020 din cauza infectarii cu coronavirus.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu