A murit pacienta infectată cu coronavirus din salvarea căzută aseară de pe pod la Cornesti

Postat la: 13.08.2020 - 13:00

Un accident grav a avut loc aseară, în Gorj, pe raza localității Cornești, lângă Târgu Jiu. În impact au fost implicate un autoturism și o ambulanță din Mehedinți, care transporta un pacient Covid, de la Orșova la Targu Jiu.

Din păcate, pacienta infectată cu COVID-19, aflată în ambulanța care s-a prăbușit aseară de pe un pod, a murit. Membrii echipajului de pe salvare au fost și ei răniți. Femeia infectată cu noul coronavirus, ce se afla în ambulanța care a căzut de pe pod, a murit în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul din Târgu Jiu. De asemenea, șoferul ambulanței este în stare gravă, acesta fiind transferat la un spital din Craiova.

În ambulanță erau patru persoane, care au fost găsite conștiente și neîncarcerate: trei membri ai echipajului și pacienta. Ambulanța aparține SAJ Mehedinți și se deplasa de la Orșova la Târgu Cărbunești când o altă mașină i-a tăiat calea. Accidentul a avut loc aseară, după ce o mașină a intrat în ambulanță, în comuna Bălești, județul Gorj. Se pare că în urma impactului ambulanța a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe un pod.

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza comunei Bălești, satul Cornești, în care au fost implicate două autovehicule, un autoturism și o ambulanță, ce aparține SAJ Mehedinți, care transporta un pacient confirmat pozitiv cu virusul COVID 19. Ambulanța a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe un pod. La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum și patru ambulanțe SAJ.", au declarat autoritățile care au ajuns la fața locului.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu