Accident la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Un angajat a murit, ITM a deschis o anchetă

Postat la: 07.07.2020 15:19

Accident de muncă la Centrala Nucleară de la Cernavodă, unde un lăcătuș și-a pierdut viața, marți. Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă, potrivit ziarului Ziua Constanța.

UPDATE 14:57: „Bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator, s-a făcut protocol de resuscitare împreună cu echipaj de la regiunea Maria. Din păcate a fost declarat decedat", a declarat Claudia Tătărici, purtător de cuvânt al SAJ Constanța pentru ziarul Libertatea.

Este vorba despre un lăcătuș mecanic de 47 de ani, angajat al unei firme subcontractoare a Centralei Nucleare de la Cernavodă. Colegii bărbatului au sunat după ajutor, dar medicii nu i-au mai putut salva viața, potrivit ziarului Ziua Constanța.

"O placă s-a desprins, a fost lovit, a decedat. Acolo este un inspector de muncă și va stabili toate detaliile, apoi vom putea vorbi despre vinovați. Pe platforma de la centrala nucleară contractorii respectă regulile. Nu știu ce s-ar fi putut întâmpla. De la începutul anului nu au fost evenimente", a declarat Marian Becheanu, director adjunt al ITM Constanța, la Realitatea PLUS.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu