Alertă în Capitală! Un pacient suspect de coronavirus a fugit din spital

Postat la: 24.02.2020 - 10:42

Duminică seară, un pacient suspect de coronavirus, care trebuia consultat de medici a fugit de la Institutul „Matei Balș", din București.

Bărbatul este italian și are cetățenie română. Acest s-a întors din Malaezia și în conformitate cu procedurile a fost trimis de DSP la Institutul Matei Balș pentru a i se face testul de coronavirus. Pentru că a trebuit să aștepte, pacientul a părăsit spitalul și medicii au fost nevoiți să alarmeze polițiștii.

„În această seară, Spitalul Matei Balș a informat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București că un pacient, bărbat, a părăsit spitalul, fără încuviințare. Bărbatul a fost localizat la o adresa din București, fiind in supraveghere și totodată a fost anunțat personalul unității medicale", au transmis polițiștii.

În prezent, bărbatul a fost găsit de către autorități, iar când a fost întrebat de ce a plecat, a răspuns că i se făcuse foame. A fost transportat înapoi la spital, unde a fost testat de coronavirus. Medicii de la Institutul Matei Balș au anunțat că analizele pacientului suspect de coronavirul au ieșit negative.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu