Atac armat într-o biserică din România, în timpul slujbei de Sf. Nicolae!

Postat la: 07.12.2017 15:19

Un atac armat a avut loc într-o biserică din judeţul Galaţi, unde un bărbat a intrat şi i-a ameninţat pe preoţi şi pe enoriaşi. Jandarmii au intervenit în forţă şi l-au reţinut pe agresor.

Un bărbat în vârstă de 62 din Tecuci a intrat într-o biserică şi i-a ameninţat pe preoţi şi pe enoriaşi, la slujba de Sf. Nicolae. Bărbatul a fost reţinut şi transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi, în acest caz fiind întocmit un dosar pentru săvârşirea infracţiunii de port ilegal de cuţit.

Incidentul armat a avut loc miercuri, într-o biserică din municipiul Tecuci unde se desfăşura slujba de Sf. Nicolae. Unul dintre enoriaşi a apelat numărul unic 112, iar dispeceratul Poliţiei a direcţionat un echipaj al Jandarmeriei la biserică.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii l-au identificat, în zona altarului, pe bărbatul în cauză pe care l-au condus afară din biserică, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv asupra acestuia a fost găsit un cuţit cu lungimea de 25 cm, potrivit stirileprotv.ro.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu