Ce mesaj i-a transmis Emi Pian celui care l-a ucis! Totul s-a întâmplat doar cu puțin timp înainte de tragedie: "Mi-e dor de tine... sa mor eu!"

Postat la: 07.08.2020 - 09:06

Răsturnare de situație în cazul decesului lui Emi Pian. Se pare că cel care i-a luat viața îi era prieten apropiat. Mai mult, liderului clanului Duduianu îl considera ca pe un frate. Înainte cu puțin timp de tragedie i-a transmis un mesaj emoționat.

Emi Pian marturisea, în urmă cu ceva timp, că cel care i-a luat viața marți dimineață îi era foarte apropiat, ca un frate. Florin Mototolea a făcut un „live" pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a ieșit din închisoare, în care a vorbit cu Napy și în care îi spunea chiar ucigașului său că îi este foarte dor de el.

„Napy, frățiorul meu! Să trăiască copiii tăi, Napy! Să-ți dea Dumnezeu sănătate, vărule și... condoleanțe! (Pentru o rudă a lui Napy - n.r.) Îmi pare rău din suflet, să mor eu dacă te mint, știi că îl respectam foarte mult. Tu și copiii tăi sunteți ca familia mea, să mor eu dacă te mint, cât oi trăi eu pe pământ! Sunt lângă tine și lângă băieții tăi. Trăiască nepoții și soția și tot ce iubești. Napy dacă ieși pe afară pe aici, fără muzică, fără alea. Fac și eu un berbec. Treci pe la fratele tău, bem un pahar de vin, că nu te-am văzut de doi ani. Să mor eu de nu mi-e dor de tine", îi transmitea Emi Pian ucigașului său, în urmă cu puțin timp.

La scurt timp după ce Emi Pian își declara aprecierea pentru Napy pe rețelele de socializare, a fost executat în plină stradă chiar de acesta. Cel pe care îl considera fratele său l-a înjunghiat marți dimineață, în cadrul unui conflict pornit de la un joc de barbut. Lovitura a fost fatală pentru Emi Pian care a decedat la scurt timp după incident. Cei doi au început un scandal, care s-a finalizat cu o baie de sânge, de la un joc de noroc. Napy este cel care organiza sesiuni de astfel de jocuri și se folosea de rețelele de socializare pentru a aduce câți mai mulți participanți.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu