Conflict stins cu focuri de avertisment, în Prahova. A fost nevoie și de intervenția mascaților

Postat la: 19.10.2020 - 09:30

Un scandal izbucnit la Tinosu, duminică seară, a dus la o adevărată desfășurare de forțe pentru calmarea scandalagiilor. IJP Prahova a anunțat că la eveniment au intervenit și luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale, iar polițiștii au tras un foc de avertisment ca să-i potolească pe cei implicați.

Nouă persoane, dintre care șase femei, au ajuns apoi la Poliție, pentru audieri. "În această seară, în jurul orei 19.10 polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Cocorăștii Colț au fost sesizați că în comuna Tinosu are loc un scandal între mai multe persoane. La fața locului au fost direcționate mai multe patrule, dar și Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Întrucât persoanele implicate nu s-au supus somației verbale, unul dintre polițiștii aflați la fața locului a folosit armamentul din dotare, persoanele implicate supunându-se ulterior, fără victime. Au fost identificate cele 9 persoane implicate (6 femei și 3 bărbați) și conduse la sediul poliției. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință", a anunțat IJP Prahova.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu