Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_e6q923fja97qnbat2e18dr81j3, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
CORONAVIRUS. România are cea mai abruptă creștere a curbei de infectare din Europa de Est

CORONAVIRUS. România are cea mai abruptă creștere a curbei de infectare din Europa de Est

Postat la: 04.07.2020 09:18

România se confruntă cu cea mai abruptă creștere a noilor cazuri de contaminare cu noul coronavirus din Europa de Est. În plus, țara noastră se află acum pe locul 10 în Uniunea Europeană în ceea ce privește numărul total de cazuri, conform Centrului European pentru Controlul și Prevenția Bolilor (ECDC).

Dintre țările din regiune, România are curba cu cea mai mare creștere, depășind chiar media europeană. Prin comparație, Slovacia a cunoscut o scădere a numărului de cazuri, urmată de o ușoară creștere, iar Ungaria pare să aibă o curbă aplatizată. Polonia, Cehia și Bulgaria au cunoscut și ele creșteri, însă nu la fel de abrupte ca România. În total, conform datelor din 1 iulie - Uniunea Europeană, Zona Economică Europeană și Regatul Unit au înregistrat 1.561.230 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu