Cozmin Guşă: "Adversarii lui Trump sunt în stare să dea foc Americii!"

Postat la: 31.05.2020 - 12:22

După omorârea unui afro-american de către poliţia din Minneapolis, mari proteste s-au organizat în Los Angeles, New York, Dallas și Atlanta şi chiar Washington. SUA sunt de câteva zile în flăcări. Incendieri, spargeri de magazine, bătăi cu jandarmii, scenariu de apocalipsă. Peste 30 de mari oraşe, devastate. Poliţia a operat sute de arestări.

"Totul a pornit de la moartea acum câteva zile a lui George Floyd, un bărbat de culoare care a decedat după ce a fost imobilizat brutal de către poliţişti, acesta sufocându-se în urma procedurilor. De-aici a pornit o agitaţie mult disproporţionată, amplificată prin reţelele de socializare şi mass media anti Trump, folosindu-se printre altele inclusiv „riot actors", adică actori plătiţi care să interpreteze în stradă diverse scene dramatice care să para reale, în intenţia de isterizare a populaţiei.

Bineînţeles că este vorba de o „regie" împotriva lui Trump, organizată în perspectiva alegerilor prezidenţiale, dar devine limpede că inamicii lui sunt „GATA SĂ DEA FOC AMERICII" în intenţia lor de a-şi recâştiga puterea pierdută odată cu venirea la putere a lui Donald Trump", scrie analistul Cozmin Guşă pe pagina sa de socializare, într-un comentariu ALARMĂ de grad ZERO în SUA! Și-n LUME!!"

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu