CTP: "Prefectul, dobitocul perfect. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie"

Postat la: 19.10.2020 - 09:42

Cristian Tudor Popescu s-a arătat revoltat de comportamentul autorităţilor din Bucureşti în privinţa adoptării măsurilor impuse de trecerea în Capitală a ratei de infectare cu SARS-CoV-2 la peste 3 persoane la mia de locuitori.

„Prefectul Capitalei, Cojanu, este dobitocul perfect. Prostia lui înfoiată, de partid şi de stat, omoară oameni. Mi-e scârbă să vă demonstrez asta. Uitaţi-vă la declaraţiile lui, dacă nu le-aţi auzit în direct. La ora când scriu, aşa-numitul prefect nu a reuşit să afle numărul de infectaţi de azi din Bucureşti, transmis oficial de la ora 13 - spune că era „la cumpărături" când s-a comunicat. Guvernul îl menţine încă în funcţie. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie", a scris gazetarul pe pagina personală de Facebook.

Comentariul acestuia vine în contextul în care, duminică seara, prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a declarat că nu a ştiut să spună care este rata de infectare în Bucureşti atunci când a fost întrebat, în cursul zilei de duminică, pentru că se afla „la cumpărături". Acesta a recunoscut că se mai „bâlbâie" în comunicările sale publice pe tema pandemiei, dar asta doar pentru că este mereu „în tensiune".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu