Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_0kb27rvuo2ac0ai1vqq3l3ua03, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Dacian Cioloş anunţă că susţinerea USR PLUS merge către Iohannis: Vrem o discuţie pe proiect

Dacian Cioloş anunţă că susţinerea USR PLUS merge către Iohannis: Vrem o discuţie pe proiect

Postat la: 11.11.2019 14:18

Liderul PLUS Dacian Cioloş anunţă luni că nu este o surpriză că susţinerea alianţei USR PLUS merge către Klauss Iohannis, dar că este necesară o discuţie cu privire la proiectul preşedintelui.

"Cred că nu este o surpriză dacă spunem că susţinerea noastră merge către Klaus Iohannis. Dar trebuie să avem o discuţie cu Klaus Iohannis, să vedem că proiectul politic pe care il susţine e aliniat cu obiectivele pe care le susţinem şi noi", a declarat Dacian Cioloş.

"Am învăţat din această campanie şi vom fi întăriţi. Sunt convins că vom pune pe masă ce este mai bun din PLUS şi USR pentru ca acest proiect să continue", a mai spus Cioloş.

Biroul Electoral Central (BEC) a anunţat, luni, primele rezultate oficiale, după numărarea voturilor din 95,89% din secţiile de votare, potrivit cărora Klaus Iohannis a obţinut 36,91% dintre voturi, în timp ce Viorica Dăncilă 23,45%. Dan Barna se situează pe locul al treilea, cu 14,19% dintre voturi.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu