Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_h0974jftva5af7sd5vavnrlrs0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Descoperire macabră la Buzău: cadavrul unui tânăr de 18 ani a fost scos din lac. Prezenta lovituri la cap

Descoperire macabră la Buzău: cadavrul unui tânăr de 18 ani a fost scos din lac. Prezenta lovituri la cap

Postat la: 15.12.2019 16:01

Trupul unui tânăr de 18 ani a fost scos duminică după amiază de la fundul lacului Marghiloman, din Buzău. Un tânăr de aproximativ 18 ani a fost scos mort duminică din lacul Marghiloman din Buzău, un trecător care se plimba în parc fiind cel care a observat cadavrul si a sunat la 112.

Potrivit ISU Buzău, pompierii au fost solicitaţi în jurul orei 13.00 să intervină pentru scoaterea unui cadavru dintr un lac care se află într unul dintre cele mai mari parcuri ale Buzaului Ajunşi la faţa locului, pompierii au intrat cu barca pe lac şi au adus la mal cadavrul. Tânărul are circa 18 ani si prezinta urmele unei lovituri la cap.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care s-a produs decesul şi nici momentul. Anchetatorii urmeaza să stabileasca dacă este vorba despre un accident, sinucidere sau despre alte cauze.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu