Dincă ar fi primit bani prin transferuri bancare. Anchetatorii verifică dacă provin din infracțiuni

Postat la: 07.08.2019 - 09:44

Dincă ar fi primit bani prin transferuri bancare. Anchetatorii verifică dacă provin din infracțiuni Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra și Luiza, ar fi beneficiat de diferite sume de bani primite prin transferuri bancare, anchetatorii verificând operațiunile pe care le-a făcut bărbatul pentru a afla dacă există o legătură între aceste venituri și comiterea unor infracțiuni.

Surse judiciare au precizat că Gheorghe Dincă ar fi beneficiat de mai multe sume de bani. Pentru a afla dacă există o legătură între aceste sume de bani și comiterea uor infracțiuni, anchetatorii verifică operațiunile bancare.

Polițiștii și procurorii s-au întors miercuri dimineață pentru a șasea zi de percheziții la locuința din Caracal a lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. În ultimele două zile, anchetatorii au făcut verificări și la marginea unei păduri unde Dincă a susținut că a aruncat trupul ars al Luizei, iar acolo au fost găsite fragmente osoase, dinți și cenușă. DIICOT a anunțat că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană.

Miercuri se împlinesc exact două săptămâni de la dispariția Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani luată "la ocazie" de Gheorghe Dincă. În același mod a dispărut în luna aprilie și Luiza Melencu, de 18 ani.

Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce Alexandra a sunat încă de miercuri, de trei ori, la 112 pentru a-și anunța răpirea. Duminică, 28 iulie, după ce inițial a negat că le cunoștea pe cele două fete, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe Alexandra și i-a ars trupul, declara procurorul șef adjunct al DIICOT Georgiana Hosu. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a procedat la fel și cu Luiza.

DIICOT a anunțat oficial, sâmbătă, 3 august, că în urma analizelor făcute de Institutul Național de Medicină Legală pe fragmentele osoase ridicate din casa lui Gheorghe Dincă a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu