El este ucigaşul tinerei din Bacău, găsită moartă în maşină. Erau căsătoriţi şi urmau să semneze divorţul la notar

Postat la: 24.01.2020 - 09:03

Individul este în continuare de negăsit, fiind căutat în apele canalului Bistriţa. În acest moment, responsabilii ISU Bacău iau în considerare golirea apei din canal.

Informaţii din ancheta desfăşurată de procurori în privinţa crimei de la Bacău,de acum două zile, unde o tânără de 32 de ani a fost găsită moartă într-o maşină, spun că principalul suspect este chiar bărbatul cu care femeia avea un copil.

Acesta se numeşte Cătălin Dobre, are 50 de ani şi este fostul patron al unui bar din Bacău.

Potrivit surselor noastre, marţi, 21 ianuarie, Cătălin Dobre şi Adriana Andone au discutat să semneze actele de divorţ, la un notar. Cei doi au plecat împreună în maşina bărbatului iar pe drum s-au certat.

Bărbatul a făcut o criză de nervi şi şi-a ucis partenera în bătaie, aceasta fiind găsită fără suflare pe bancheta din spatele maşinii, într-o zonă mărginaşă a Bacăului, aproape de canalul de fugă, cum îi zic localnicii.

Ulterior, ucigaşul a scris un bilet în care şi-a recunoscut gestul, dar şi faptul că se va sinucide şi a sunat la 112 să anunţe fapta. Anchetatorii au găsit urme până în canalul Bistriţa, fiind solicitaţi scafandri, pentru perierea zonei.

În sprijinul scafandrilor din Bacău au venit şi colegii lor din Neamţ, dar căutările lor din cursul zilei de miercuri au fost în zadar. Din acest motiv, oficialii din cadrul ISU Bacău iau în calcul golirea canalului de apă, în speranţa că vor găsi corpul bărbatului.

Cătălin Dobre şi Adriana Andone aveau împreună o fetiţă de un an şi jumătate. Rudele femeii spun că bărbatul avea patima jocurilor de noroc şi a avut probleme cu legea în Italia, fiind închis pentru evaziune fiscală.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu