Fugarul Dragos Savulescu spune ca nu mai e fugar: "Mandatul meu de arestare european a fost anulat"

Postat la: 29.10.2020 - 11:01

Fugit in Italia, fostul finantator al lui Dinamo, Dragos Savulescu, le inchide gura autoritatilor din Romania. Condamnat in tara la ani grei de puscarie, Savulescu spune intr-o postare pe Facebook ca mandatul de arestare european a fost anulat.

"Cel mai important lucru pe care vi-l transmit acum in premiera. Va anunt oficial ca extradarea mea in Romania a fost respinsa inca de acum o luna si jumatate, iar sentinta de condamnare a devenit o sentinta italiana si urmeaza a se executa in Italia, conform legii italiene. Tot conform legii italiene, pedeapsa a fost redusa semnificativ si a devenit pedeapsa alternativa la pedeapsa cu inchisoarea. Mai pe romaneste - 'cu suspendare'. Hotararea este definitiva.

In concluzie, nu mai e nicio extradare si nu sunt niciun fugar. Mandatul de arestare european a fost anulat. Ca si procedura, in cateva saptamani urmeaza a se anula si mandatul de executare a pedepsei din Romania, e doar o chestiune formala. In acest sens, o cauza se afla deja pe rolul instantei din Romania. Problema este inchisa. In prezent traiesc in conditii legale intr-o tara civilizata, cu justitie reala. Daca nu ma credeti, intrebati oficial Ministerul Justitiei. Sunt sigur ca va va raspunde cu placere", a scris omul de afaceri pe Facebook.

 

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu