Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_t2emnshtcfsjclbo4r9pifbmc2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Furt de 10.000 de euro, surprins de o cameră de supraveghere! Hoțul este căutat de polițiștii gălățeni

Furt de 10.000 de euro, surprins de o cameră de supraveghere! Hoțul este căutat de polițiștii gălățeni

Postat la: 03.12.2019 15:31

În data de 27 octombrie 2019, în jurul orei 18:30, un hoț a reușit să pătrundă într-o casă din Galați și să fure bunuri în valoare de aproximativ 10.000 de euro.

Deși hoțul a fost surprins de camerele de supravehere pe care proprietarul le avea instalate în casă, acesta nu a fost prins până acum. În imaginile înregistrate se poate observa cum hoțul pătrunde în casă pe unul dintre geamuri, caută în tot apartamentul și parăsește incinta cu mai multe obiecte de valoare.

"Prada" hoțului este estimată, conform spuselor pagubitului, la aproximativ de 10.000 de euro. Filmările au fost predate Poliției, însă, oamenii legii nu au reușit să prindă hoțul de mai bine de cinci săptămâni.

Poliția din Galați a deschis un dosar penal pentru furt calificat și continuă ancheta. „La Inspectoratul de Poliție Galați se află înregistrat un dosar penal pentru furt calificat. În acest caz se fac cercetări", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu