Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_rvnkc08qom0odbpq06du079ko0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Giovani Becali despre Ioan Niculae: "Cand primea pachet la închisoare se ducea in celula lui si-l manca singur!"

Giovani Becali despre Ioan Niculae: "Cand primea pachet la închisoare se ducea in celula lui si-l manca singur!"

Postat la: 16.09.2020 14:42

Ioan Becali sustine ca a avut ocazia sa-l cunoasca mai bine pe Ioan Niculae la inchisoare, cei doi fiind pentru un timp colegi de penitenciar. Fostul impresar l-a criticat pe finantatorul clubului Astra Giurgiu cu privire la felul in care se comporta cu majoritatea jucatorilor sai.

"El e un miliardar inchipuit, care s-a jucat cu fotbalistii tot timpul. Jucatorii pentru el au fost mereu un fel de subordonati, neplatiti cate 4-5 luni. Niste apucaturi din astea din Evul Mediu. Eu l-am cunoscut mai bine la penitenciar si mi-am dat seama ce om e. Cand venea la Jilava, era bine, cand pleca nici nu ne saluta, nimic. Sau cand ii venea vreun pachet, se ducea in celula lui si il manca singur acolo. Mi-am dat seama cine e cu adevarat acest asa-zis patron, miliardarul numarul 1 al Romaniei", a declarat Ioan Becali la Pro X.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu