Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_bprp4uohjsir6248r34g8vchn1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Ion Cristoiu: Victor Ponta este un prădător politic

Ion Cristoiu: Victor Ponta este un prădător politic

Postat la: 09.07.2020 09:33

Ion Cristoiu are un punct de vedere diferit decât alţii în ceea ce priveşte eventuala candidatură a lui Victor Ponta la Primăria Capitalei. El vrea să se răzbune pe Marcel Ciolacu, nu să o răpună pe Gabriela Firea.

"Victor Ponta e ceea ce se cheamă un prădător politic. Plecarea din funcția de premier mai întîi și de șef de partid mai apoi n-a fost rezultatul unei crize sentimentale, urmate de plecarea în munți cu femeia iubită, ci expresia unui calcul politic. Că acest calcul nu i-a ieșit prin preluarea PSD de către Liviu Dragnea e o altă poveste. Sigur e că Victor Ponta n-a renunțat o clipă la ambițiile de a pune mîna pe putere, dacă nu chiar pe mai multă putere decît a avut-o pînă acum. Aceste ambiții au căpătat în ultima vreme temelia unor certitudini," a scris Cristoiu pe blogul său.

Publicistul mai spune că lipsa de reacţie a PSD la restricţiile impuse de guvern i-au umflat pânzele corăbiei lui Victor Ponta care nu s-a obişnuit cu ideea că a pierdut puterea.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu