Marian Oprişan a rămas fără permisul de conducere, la trei ani după ce a condus cu 191 de km/h

Postat la: 01.06.2020 - 13:56

Marian Oprişan a rămas fără permisul de conducere la trei ani de la producerea contravenției. Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a pierdut procesul prin care a contestat decizia poliţiştilor, după ce în 2017 a fost înregistrat de radar în timp ce circula cu viteză pe o şosea din Buzău.

Incidentul în care a fost implicat Marian Oprişan s-a produs pe 29 noiembrie 2017. Atunci, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a fost prins de poliţişti în timp ce circula cu aproape 200 km/h pe un drum european. „Viteza de 191 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 52 de ani, din Vrancea, depistat la volanul autoturismului pe DN 2 E85, în afara localităţii Oreavu", anunța atunci Poliția, potrivit Mediafax.

Marian Oprişan a contestat procesul verbal întocmit de poliţişti şi, după aproape trei ani de proces, a primit decizia definitivă a instanţei conform căreia i se respinge apelul. Ca urmare, preşedintelui Cosiliului Judeţean Vrancea i-a fost reţinut permisul de conducere pentru următoarele trei luni. Marian Oprişan nu este la primul incident de acest tip. În 2014 el a rămas pieton după ce a fost prins de poliţiştii din Bacău circulând cu viteză pe un drum dintr-o comună.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu