Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară s-a trezit din comă. În ce stare se află acum

Postat la: 02.06.2020 - 13:18

Vești bune în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Artista din Iași și-a revenit din comă profundă, însă starea ei de sănătate este în continuare gravă și medicii o supraveghează îndeaproape.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară s-a trezit din comă profundă, relatează România TV. În aceste momente, ea răspunde la stimuli, a deschis ochii și respiră singură, mai notează sursa citată. Din cauza leziunilor pe care le-a suferit în urma accidentului, medicii au fost extrem de rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire. Chiar dacă s-a trezit din comă, starea ei de sănătate este, în continuare, gravă.

Accidentul suferit Maria Macsim Nicoară este în continuare de actualitate. Mezzosoprana se află internată în stare critică la Spitalul de Neurochirugie. Poliția a început o anchetă, iar soțul ei, Codrin Nicoară, este momentan martor în dosarul penal deschis în REM pentru tentativă de omor. Situația bărbatului se poate schimba însă în orice moment, totul depinde de dovezile găsite de anchetatori.

"Domnul Nicoară este extrem de afectat de cele întâmplate. În acest moment el a dat declarații în calitate de martor, nimic altceva", a precizat Andrei Hoga, avocatul lui Codrin Nicoară.

Potrivit bzi.ro, Maria Macsim Nicoară s-ar fi întors acasă pe 9 mai, iar seara ar fi avut o discuție cu soțul ei. Ulterior, bărbatul s-ar fi dus la culcare, în jurul orei 21.00. În jurul orei 23.00, și-a găsit soția pe jos, după ce aceasta ar fi căzut pe scările interioare.

Apoi, Codrin Nicoară ar fi așezat-o pe un pat și i-ar fi purtat de grijă până spre dimineață. "Acolo a mai vomitat, din câte am înțeles, de căteva ori", a precizat Andrei Hoga, avocatul lui Nicoară. Bărbatul și-ar fi schimbat cel puțin o dată partenera de haine, pe durata celor opt ore până când la reședința lor a sosit ambulanța. În acest interval, Maria Macsim Nicoară i-ar fi spus de mai multe ori că îi este rău. Din păcate, Codrin Nicoară nu ar fi realizat gravitatea situației. Nu a sunat la 112, crezând că partenera lui se simte rău pentru că a consumat alcool. În cele din urmă, a făcut-o mama lui.

În urma celor întâmplate, procurorii din Iași au deschis un dosar penal in rem și fac cercetări pentru tentativă de omor. Mai mult, din casa mezzosopranei au fost ridicate mai multe probe, iar anchetatorii i-au audiat pe soțul și pe soacra ei.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu