Momentul cand tânărul din Paris care a decapitat un profesor este încolţit şi împuşcat de poliţiştii francezi

Postat la: 17.10.2020 - 09:11

Un localnic a filmat momentul în care poliţia franceză îl încolţeste şi împuşcă pe atacatorul care a decapiat un profesor francez pe o stradă dintr-o suburbie a Parisului.

Aflat acasă la părinţi, tânărul care a realizat filmarea a fost surprins de gălăgia pe care o auzea pe stradă. S-a uitat pe fereastră şi a văzut un bărbat care alerga, în timp ce poliţiştii ieşeau din maşini. Din reflex, tânărul a luat telefonul mobil şi a început să filmeze.

Un bărbat l-a atacat şi decapitat pe un profesor francez care ar fi arătat elevilor săi caricaturi cu Mahomed. Imediat după săvârşirea faptei, atacatorul a fugit de la locul faptei. Poliţia locală, însă, alertată de cetăţenii din zona a ajuns repede în zonă şi au reuşit să-l prindă pe atacator în Eragny, un cartier învecinat.

Aceştia l-au somat să se predea, dar acesta ar fi refuzat şi ar fi început să-i ameninţe pe poliţişti, care l-au împuşcat, acest murind la scurt timp după. Potrivit presei franceze, suspectul este un tânăr născut la Moscova, identificat ca Abdulah A., de origine cecenă, în vârstă de 18 ani.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu