Pianistul Davide Martello și-a anulat concertele din Germania pentru a participa la protestul din 10 august, în Piața Victoriei

Postat la: 06.08.2019 - 17:43

Artistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentațiile susținute în mai multe zone de conflict din lume, a anunțat pe contul său de Facebook că își anulează concertele din Germania pentru a participa la mitingul anunțat pentru 10 august în Piața Victoriei.

„Îmi pare rău că trebuie să-mi anulez concertele următoare din Germania. Este un protest mare pe 10 august în București împotriva corupției din România. Anul trecut, în cadrul unei manifestații pașnice similare, poliția a folosit gaze lacrimogene împotriva propriului popor, vreau să îi ajut de această dată astfel încât să se poată ascunde în spatele pianului meu în cazul în care poliția folosește din nou gaze lacrimogene", se arată în mesajul acestuia.

Pianistul Davide Martello a fost și în 2018 în Piața Victoriei, în 8 septembrie, la o lună după protestul masiv din 10 august. Acesta a devenit cunoscut după ce şi-a dus pianul în multe zone de conflict din lume, precum Piaţa Taksim din Istanbul, Bataclan sau Afganistan.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu