Poliţist în vârstă de 29 de ani, găsit în maşină, împuşcat în cap

Postat la: 27.11.2020 - 10:02

Conform IPJ Giurgiu, joi, 26 noiembrie, la ora 13.10, ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu a fost sesizat prin SNUAU 112, de catre un bărbat, cu privire la faptul că la ieşirea din satul Căscioarele, comuna Găiseni, într-o maşină, se află o persoană plină de sânge.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei Nr. 3 Poliţie Rurală Bolintin care, au constatat că pe D.C. 187, la ieşirea din localitatea Găiseni către Căscioarele, a fost identificat un autoturism în interiorul căruia se afla un bărbat care prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul capului. În urma verificărilor, a fost identificată persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, având funcţia de ajutor şef post, la Postul de Poliţie Găiseni, judeţul Giurgiu, acesta aflându-se în afara serviciului."

Poliţistul a fost încadrat din sursa externă în luna ianuarie a anulului 2017, în funcţia de ajutor şef post, la Postul de Poliţie Găiseni, judeţul Giurgiu. Din punct de vedere psihologic, poliţistul a fost evaluat la data de 26.07.2017. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, pentru a efectua cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu