Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_fm4h6hprf1opuotja79q3qgqe1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Poveste îngrozitoare la Iași. O femeie a murit după ce un vecin i-a băgat un tub metalic în vagin

Poveste îngrozitoare la Iași. O femeie a murit după ce un vecin i-a băgat un tub metalic în vagin

Postat la: 27.02.2020 16:06

Caz șocant descoperit de anchetatorii din județul Iași. Un bărbat de 51 de ani din municipiul Pașcani a fost reținut și este propus pentru arestare preventivă, joi, 27 februarie, fiind acuzat de omor. Individul este protagonistul unui caz cum nu au mai văzut până acum procurorii din Iași.

Miercuri seară, el a chemat o vecină de 55 de ani la el, cu scopul de a întreține raporturi sexuale. Cei doi ar fi consumat și alcool și, după mai multe discuții în contradictoriu cu victima, bărbatul i-ar fi introdus un tub metalic în vagin. Femeia a suferit răni extrem de grave, hemoragia ducând în scurt timp la deces. După ce și-a dat seama ce a făcut, bărbatul de 51 de ani a sunat la 112 și a solicitat un echipaj de Poliție. Suspectul a fost reținut de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași și va afla astăzi dacă va sta în arest preventiv pentru 30 de zile.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu