Razie uriașă în Bucureşti: Poliţiştii au verificat 720 de mașini, au legitimat 890 de persoane şi au dat amenzi de 20.500 de lei

Postat la: 20.09.2020 08:33

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a anunţat, duminică dimineaţă, că au fost organizate 40 de filtre în diferite puncte din Capitală. DGPMB a organizat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 40 de filtre în diferite puncte din oraş, iar 200 de poliţişti au verificat 720 de autovehicule, au legitimat 890 de persoane şi au aplicat amenzi în valoare de 20.500 de lei.

"La locaţii au acţionat peste 200 de poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, Serviciilor de Ordine Publică, Investigaţii Criminale, Poliţie Canină dar şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale. În urma controalelor ce au vizat verificarea respectării normelor legale de convieţuire socială , a ordinii şi liniştii publice precum şi a legislaţiei privind regimul rutier, poliţiştii au verificat peste 720 de autovehicule, au legitimat 890 de persoane şi au aplicat amenzi în valoare de peste 20.500 de lei", a transmis Poliţia Capitalei.

Sursa citată a menţionat că au fost reţinute 5 certificate de înmatriculare şi trei permise de conducere, iar un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a condus un autoturism pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat. Acţiunile vor continua pentru siguranţa cetăţenilor şi pentru menţinerea unui climat de linişte publică.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu