Sergiu, bărbatul care a mers călare la maternitate, este anchetat penal! Ce a făcut tânărul care a impresionat pe toată lumea

Postat la: 04.08.2020 - 09:24

Sergiu, tânărul din Iași care a impresionat o țară întreagă după ce a mers călare la soția care născuse la maternitate, a ajuns să fie anchetat penal. După ce a fost ajutat de Cătălin Moroșanu, dar și de sute de români, să strângă bani pentru a-și cumpăra o locuință, se pare că a călcat strâmb și a ajuns în fața justiției.

Sergiu Ion Ciobatariu a devenit cunoscut pentru fapta s-a impresionantă de la începutul pandemiei, când, pentru că nu avea bani pentru un taxi, a decis să meargă călare la maternitate pentru a-și vedea copilul. Acum, se pare că Sergiu a călcat strâmb și are probleme cu legea. Acesta este anchetat penal de polițiști după ce a fost prins la volanul unui autoturism deși nu are carnet de conducere.

„Polițiștii ieșeni au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt", a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, potrivit bzi.ro.

Se pare că după ce s-a mutat la casa cea nouă, pe care a reușit să o achiziționeze cu ajutorul oamenilor și prin implicare lui Cătălin Moroșanu, Sergiu s-a schimbat și nu mai este același „băiat bun".

Vecinii tânărului spun că nu l-au mai văzut de aproape trei săptămâni pe tânăr, iar în curtea lui au fost văzute mai multe mașini. „De vreo 3 săptămâni nu l-am mai văzut aici. Nu știu ce s-a întâmplat cu el și unde a plecat. Am auzit în sat că l-a prins poliția la volan. Avea la un moment dat un Golf în curte, iar mai apoi am văzut un Range Rover. Nu mai este chiar același Sergiu", a spus un vecin de-al tânărului pentru sursa citată.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu