Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_so2k19mo6vifpu3ucbg7cq4vr7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Tânără de 28 de ani, ucisă de concubin cu mai multe lovituri de cuţit. Ce a declarat criminalul

Tânără de 28 de ani, ucisă de concubin cu mai multe lovituri de cuţit. Ce a declarat criminalul

Postat la: 03.06.2020 10:10

Crima s-a produs marţi, 2 iunie. Poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112, iar în scurt timp l-au reţinut pe cel bănuit de comiterea faptei.

Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată printr-un apel la 112, de către o persoană din localitatea Herăşti, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat agresează fizic o femeie.

„În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate de către poliţişti, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 34 de ani, din comuna Valea Dragului, care se deplasa pe DJ 401, în apropierea localităţii Herăşti", transmite IPJ Giurgiu.

Bărbatul a declarat în faţa oamenilor legoo că şi-a ucis concubina, o tânără de 28 de ani, din comuna Valea Dragului, prin aplicarea mai multor lovituri de cuţit, pe motiv de gelozie.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

„Bărbatul a fost reţinut pentru 24 pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, urmând ca în cursul zilei de miercuri sa fie prezentat Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă", spun poliţiştii.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu