Ultima mutare pe care a făcut-o Dragnea în PSD: Numai la Partidul Comunist se ruga partidul de tine

Postat la: 22.05.2019 - 10:36

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ales să anunțe candidatul pentru alegerile prezidențiale în duminica alegerilor parlamentare pentru că atunci audiențele vor maxime, susține deputatul PSD Eugen Nicolicea.

Cu toate acestea, deputatul a mai punctat că stabilirea candidatului se va face în forurile de partid.

„Lansările se fac atunci când consideri că e o lansare de nivel maxim, care să îți atragă un număr suficient de simpatizanți. Or, în ce seară este audiența maximă mai mare decât în turul acesta al alegerilor? Dacă anunța în fața unui microfon cu patru bolovani în față nu avea aceeași audiență ca atunci când anunți în seara alegerilor, alegeri la care ești și câștigător", a afirmat Nicolicea.

El a susținut că Liviu Dragnea își va anunța intenția de a candida, urmând ca desemnarea candidatului să fie făcută în forurile statutare ale partidului.

„Dl Dragnea a spus clar: voi anunța dacă voi candida. Evident că stabilirea candidatului o va face partidul în forurile de conducere. Numai la Partidul Comunist se ruga partidul de tine să candidezi: fără matale nu putem și așa mai departe. În Statutul nostru nu scrie așa ceva, dar trebuie să ne învățăm și cu chestiune asta. Nu trebuie să te propună tovarășul de lângă tine, ci poți să te înscrii în cursă, declarându-ți această opțiune. Deci ce-i de mirare că își anunță opțiunea proprie atunci?", a declarat Nicolicea.

Liviu Dragnea a declarat recent că va anunța duminică seară, imediat după alegeri, dacă va candida la alegerile prezidențiale de la finalul anului.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu