Un bărbat a schimbat un semn de circulație din Voluntari pentru a interzice circulația pe o stradă. El a fost reținut de poliție

Postat la: 31.10.2020 - 06:42

Un bărbat a schimbat un semn de circulație din orașul Voluntari pentru a interzice circulația pe o stradă. El a montat indicatorul Accesul interzis, dar a fost identificat de polițiști deoarece a filmat scena și a postat imaginile pe Facebook. Acum este cercetat penal și a fost reținut.

Potrivit Poliției Ilfov, citată de Mediafax, miercuri, polițiștii Serviciului Rutier s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Ei l-au identificat pe autor cu ajutorul unor imagini transmise pe rețeaua de socializare. Bărbatul de 27 de ani s-a filmat în momentul în care a montat un indicator rutier cu semnificația „Accesul interzis" peste un alt indicator rutier, cu semnificația „Accesul interzis tuturor autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone", cu scopul de a interzice circulația oricărui autovehicul pe strada respectivă, acțiunea sa, fiind totodată, de natură să inducă în eroare participanții la trafic.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov l-au reținut pentru 24 de ore și urmează ca bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu