Un nou caz de coronavirus printre cadrele medicale din Galați: O asistentă de la Serviciul de Ambulanța, testată pozitiv cu Covid-19

Postat la: 28.03.2020 - 10:51

O asistentă medicală de la Serviciul de Ambulanță din Galați a fost testată pozitiv cu coronavirus, după ce femeia s-a simțit tău. Soțul asistentei este jandarm și a fost izolat la domiciliu pentru a se stabili dacă nu a fost infectat și el.

Potrivit unor surse medicale, asistenta are 40 de ani. Ea a făcut febră și a fost testată pentru depistarea virusului COVID-19, fiind izolată la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați. După confirmarea rezultatului, salariații Serviciului Județean de Ambulanță cu care asistenta a intrat în contact au fost izolați la domiciliu.

Sursele susțin că persoanele izolate vor fi testate la începutul săptămânii viitoare. În izolare la domiciliu a fost plasat și soțul femeii. El este jandarm și, în scop preventiv, acasă vor rămâne alți patru jandarmi, aceștia fiind colegii săi de tură. Cinci persoane din rândul personalului medical de la Spitalul Militar de Urgență "Dr. Aristide Serfioti" Galați au fost confirmate, vineri, pozitiv cu COVID-19.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu