Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_3sfmarsrriomhrtvgo9jmdemo5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Utilizatorii de Facebook îşi vor putea transfera, în curând, imaginile şi clipurile video în serviciul Google Photos

Utilizatorii de Facebook îşi vor putea transfera, în curând, imaginile şi clipurile video în serviciul Google Photos

Postat la: 02.12.2019 14:49

Facebook a anunţat, pe blogul oficial, că intenţionează să lanseze, la nivel global, o unealtă prin intermediul căreia utilizatorii vor putea transfera imaginile şi clipurile video de pe reţeaua de socializare în serviciul Google Photos.

Unealta va fi disponibilă într-o primă fază doar în Irlanda, urmând să fie disponibilă pentru toţi utilizatorii la începutul anului 2020. În viitor, transferul va fi posibil şi din alte servicii, precum Instagram, a anunţat Facebook.

Acesta este primul serviciu construit de companie pe baza Data Transfer Project (DTP). Acesta este un standard deschis, lansat în 2017, pentru aranjarea datelor astfel încât utilizatorii să le poată muta uşor de pe o platformă pe alta.

Printre fondatorii proiectului se numără giganţi precum Google, Facebook, Microsoft şi Twitter. Apple s-a alăturat peste câteva luni.

Facebook este una dintre cele mai mari platforme de partajare foto din lume. În fiecare zi sunt încărcate pe reţeaua de socializare 300 de milioane de imagini, potrivit firmei de marketing digital Zephoria.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu