Va fi doborât Dragnea de ultimele documente incendiare? Ele arată cine este, de fapt, liderul PSD!

Postat la: 22.05.2019 - 10:40

Raluca Turcan, prim-vicepreședinte al PNL, prezintă o serie de documente care scot la iveală afacerile pe care le deține șeful PSD, Liviu Dragnea, și familia acestuia.

Conform dovezilor furnizate de Raluca Turcan, una dintre firmele familiei Dragnea deține o suprafață de aproape 1200 de hectare de terenuri agricole în județul Teleorman. Ba mai mult, deputatul PNL mai susține că aceste terenuri au fost lucrate cu ajutorul unor investiții din partea multinaționalelor pe care Dragnea le critică ori de câte ori are ocazia.

„Liviu Dragnea, iată alte dovezi ale minciunii și ipocriziei tale!

Vă prezint astăzi DOCUMENTE care dovedesc cum familia Dragnea prosperă grație unor afaceri agricole pe scară largă, aflându-se în relații comerciale cu multinaționalele pe care la televizor, ultra-populistul Liviu Dragnea le atacă în fiecare zi pentru a mai păcăli o dată electoratul PSD.

O firmă a familiei Dragnea, Nutrelo Group SA, controlează o suprafață de aproape 1200 de hectare de terenuri agricole în județul Teleorman. Iar firme puternice, multinaționale, sunt cele care au finanțat familia Dragnea să lucreze pământurile țăranilor din Teleorman.

Când sunt utile familiei, marile companii străine sunt bune, iar familia Dragnea continuă să prospere în Teleorman. Nu ar trebuie să ne mire", scrie Raluca Turcan pe Facebook.

„Dragnea pentru Teleorman a înseamnat dintotdeauna sărăcie, dar Teleormanul pentru Dragnea a însemnat întotdeauna bogăție.

Ipocrizia lui Liviu Dragnea, disprețul față de interesul celor mulți, ca și populismul deșănțat sunt o nenorocire pentru această țară. Atacarea companiilor care construiesc afaceri și creează locuri de muncă este un lucru profund nociv care se întâmplă în guvernarea PSD. Doar deschiderea către investițiile străine masive, alături de buna utilizare a fondurilor europene pot garanta că, la un moment dat, milioanele de cetățeni români plecați s-ar putea întoarce acasă.

Cu fiecare zi în care Liviu Dragnea se află la putere, această posibilitate rămâne una îndepărtată.

Duminică, putem da o șansă României! Putem stopa acest personaj toxic venind masiv la vot pe 26 mai", mai punctează prim-vicepreședintele PNL.

Mai jos documentele:

Document 1 - extras din Registrul National de Publicitate Mobiliara. Din garanția pusa de societatea Nutrelo Group SA reiese suprafața de teren pe care aceasta firma deținută majoritar de Dragnea Valentin Ștefan o are în administrare.

Document 2 - acționariat SC Nutrelo Group SA din care reiese faptul că Dragnea Valentin Ștefan deține 80% din părțile sociale.

Document 3 - extras din Registrul National de Publicitate Mobiliara. Din garanția pusa de societatea Nutrelo Group SA reiese faptul că această societate a primit finanțare de la Cargill Agricultura - parte a holdingului internațional Cargill."

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu