Viata după moarte este imposibila. Explicatia unui cosmolog

Postat la: 14.11.2017 17:18

Viata de apoi este imposibila. Explicatia unui cosmolog. Nu exista viata dupa moarte, sustine Sean Carroll, cosmolog si profesor de fizica la Institutul de Tehnologie din California.

Acesta subliniaza ca omenirea trebuie sa renunte la toate credintele fanteziste si sa se concentreze asupra a ceea ce dicteaza universul. Sean Carroll, cosmolog si profesor de fizica la Institutul de Tehnologie din California, este convins ca viata dupa moarte este imposibila din cauza legilor fizicii. El a explicat ca pentru a exista o viata dupa moarte, constiinta ar trebui sa fie ceva complet separat de corpul nostru fizic, ceea ce nu este cazul. Dimpotriva, constiinta, la nivelul foarte elementar, este o serie de atomi si electroni care asigura existenta spiritului nostru. Legile universului nu permit ca aceste particule sa functioneze dupa disparitia noastra fizica, spune Carroll citat de tabloidul britanic Express.

„Teoriile ca o anumita forma de constiinta persista dupa moarte si ca dezintegrarea corpului uman in atomii constituenti nu corespund legilor fizicii care stau la baza vietii de zi cu zi. Potrivit acestor legi nu exista nici o cale ca informatiile stocate in creierul nostru sa persiste dupa moartea noastra „, sustine fizicianul. „Odata ce depasim aceste reticiente, vom putea sa ne concentram asupra unor intrebari mult mai interesante despre cum functioneaza oamenii si constiinta", a concluzionat Sean Carroll.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu