Daniela Gyorfi despre Ileana Ciuculete: "Eu nu cred că şi-a presimţit moartea"

Postat la: 17.03.2017 12:34

Daniela Gyorfi este una dintre cântăreţele care o plâng pe Ileana Ciuculete. Invitată în platoul emisiunii "Star Matinal", artista a dezvăluit că au avut concerte împreună şi că a trăit un şoc atunci când a aflat vestea tristă.

Daniela Gyorfi are numai cuvinte de laudă la adresa îndrăgitei cântăreţe. Vedeta a dezvăluit că întotdeuna o vedea cu zâmbetul pe buze şi o considera una dintre cele mai optimiste persoane. "Eu am avut spectacole cu ea. Era o femeie foarte veselă, foarte optimistă. Noi am văzut o pereche foarte frumoasă şi crede-mă că ne-a şocat, bine, eu de când a murit mama nu sunt şocată aşa de orice. Eu nu cred că şi-a presimţit moartea. Cred că nimeni nu îşi presimte moartea. Ceea ce putem să tragem învăţăminte de la acest caz nefericit este că ar trebui totuşi o dată pe an să ne facem analize. Eu îmi fac.", a spus Daniela Gyorfi despre Ileana Ciuculete.

Cântăreața Ileana Ciuculete avea 59 de ani, conform vârstei anunţată de ea, şi a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior, după moartea artistei, s-a aflat că Ileana Ciuculete era nascută pe 20 septembrie 1952, nu 1957 cum a spus, ceea ce înseamnă că la data de 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.

Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu