Alex Velea- reacţie după ce Fulgy i-a jignit soţia: "Ori te arestează şi tu nu eşti de puşcărie, ori o să te bată lumea rău că nu eşti nici de bătaie!"

Postat la: 07.06.2021 - 09:58

Alex Velea a reacţionat după mesajul jignitor al lui Fulgy la adresa iubitei sale, Antonia. Fiul Clejanilor a umilit-o pe artistă în mediul online, folosind nişte cuvinte care nu pot fi reproduse.

La câteva zile după ce a adus numai cuvinte de laudă pentru Antonia şi Alex Velea, Fulgy i-a şocat pe urmăritori cu ultimul său mesaj adresat cântăreţei. Tânărul de 23 de ani a postat cuvinte grele pe InstaStory şi a folosit nişte cuvinte vulgare, legându-se de mariajul Antoniei cu Vincenzo Castellano, deşi sunt separaţi de nouă ani şi divorţaţi de anul trecut. Alex Velea a postat şi el un mesaj pe InstaStory, la scurt timp după jignirile lui Fulgy. Cântăreţul îl iartă pe fiul Clejanilor, fiind convins că nu era tocmai conştient de ceea ce spunea la momentul repectiv.

În plus, Alex Velea îi respectă foarte mult pe Viorica şi Ioniţă de la Clejani, motiv pentru care nu vrea să înceapă un scandal cu fiul lor. „O să te iert pentru toate prostiile pe care le-ai debitat, fiindcă nu ai descernământ şi pentru că îţi respect părinţii. Trebuie să te internezi repede de tot. Ori te arestează şi tu nu eşti de puşcărie, ori o să te bată lumea rău că nu eşti nici de bătaie. Salvaţi-l pe Fulgy!", a postat Alex Velea pe InstaStory, potrivit Fanatik.

Săptămâna trecută, Fulgy a fost oprit de poliţie şi testat cu aparatul Drugtest. Tânărul a consumat canabis, fiind dus la INML, dându-le jurnaliştilor declaraţii halucinante. Acesta le-a spus că este „pui de şmecher" şi că tocmai se întorsese de la studioul lui Alex Velea. Ulterior, băiatul Clejanilor le-a luat apărarea Antoniei şi iubitului ei, spunând că ar face orice pentru ei, chiar ar merge la închisoare.

„Vă rog frumos presa, sunt în stare să merg şi la puşcărie pentru aceşti oameni minunaţi: Alex şi Antonia. Au o familie frumoasă şi cei mai simpatici copilaşi. Nu le stricaţi imaginea din cauza mea, vă rog frumos. Faceţi-mă pe mine de râs, nu pe ei, pentru că ei sunt exemplul României de «Aşa,da»", a declarat Fulgy zilele trecute.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu